Sweet Saturday
Så var det lördag och jag har vaknat upp i Uppsala. Så härligt att vara här! Frida jobbar och jag är ensam hemma, så nu kan jag krascha lägenheten! Haha, nej jag har annat för mig. Äter frukost och kollar in bloggar. Senare ska jag ner på stan och hänga med Sara. Vi har inte setts på hela sommaren, kan inte fatta det. Ikväll blir det fest och det ska vi också ladda för!

So long buddies ♥


And since I made it here, I can make it anywhereMorning sunshines. Jag dricker min favvosmoothie och det är fredag, en sådan härlig känsla. Idag sticker jag till Uppsala och blir där över helgen, underbart att komma tillbaka för jag älskar den staden så in i hjärtat! Hade svårt att somna igår, tänkte på så mycket och kände mig så glad över livet, och ni vet lyckorus gör det så svårt att sova, hur gärna man än vill. 

Eftersom att jag har haft en bloggpaus i sommar har ju inte ni någon aning om vad jag har pysslat med eller vad som har hänt. Sommaren var härlig men gick som alltid för fort, jag har jobbat min första sommar som sjuksköterska och trivts jättebra. Jag har efter intervju och test kommit in på Thomas Cook Airlines Cabin Crew kurs som startar i november, och eftersom jag alltid har velat bli flygvärdinna är det en dröm som går i uppfyllelse. Känns så spännande och jag ser fram emot kursen på Arlanda! Men mer om det sen. Nu är jag alltså i stort sett ledig till den börjar, och därför har jag bokat en resa över till USA. Jag sticker på tisdag och första stopp är NYC, sedan åker jag ner till DC och hälsar på min familj jag var au-pair hos för tre år sedan. Känns underbart att komma tillbaka, har saknat USA.


Tandblekning on!Godmorgon, vilken härlig dag att vakna upp till! Mamma har tagit ledigt idag så vi är hemma tillsammans och pysslar med allt möjligt. Nu ska vi strax ut på en härlig höstpromenad och sen väntar en god lunch! På eftermiddagen ska jag och lillasyster på spa. Har bokat en C-vitamin behandling för ansiktet som ska ge ansiktet en riktig energikick inför hösten.


RSS 2.0