Paper PlanesGillar den här låten.

Just a little something

product view of: Belinda bag

Lite dålig update. Haft fullt upp, men nu så. Jag lovar att hålla igång bloggen, för jag tycker verkligen att det är roligt. Nåja. Jag tog en latte med vänner på Waynes och shoppade lite efter plugget idag. Hittade bland annat den här väskan på Bianco. Love it.Home Sweet HomeÄr hemma i Sandviken. Så skönt att bara vara hemma. Jag bara går och myser och njuter av känslan. Mamma och pappa är på jobbet och syster i skolan. Jag ska gå ut på en härlig höstpromenad och sen klippa mig innan jag och mamma ska luncha. Love Life.

Räfflade Tights


Tights verkar aldrig gå ur modet. Bra tycker jag. Bekväma och passar till precis allting. Här är en cool nyhet från H&M.

Jag får liksom ingen ordning..Lars Winnerbäck har gjort det igen. En skiva med grymma låtar och så jäkla bra texter.

Sisters in arms

Min lillasyster Rebecka är världens underbaraste. Vi kommer alltid att sitta ihop. Snart kommer detta att förevigas, men vad det är, vet bara vi två. Imorgon åker jag hem några dagar, och då får vi äntligen hänga ihop igen. You make my day ♥


Acne Dam

Acne  Who Acne  Bat Russian Madonna
Acne  ZeroAcne  Play 2
Acne  MiniAcne  Kex Smooth

Nu finns Acne dam att tillgå hos Bubbelroom. Vilken härlig kollektion. Coola siluetter. Mycket svart och vitt. Just the way I like it.

Nitarnevergoesout

Bomullskjol med nitar
Bomullskjol med nitar
CooliKeps


http://stylebykling.tv4.se/

Blev inspirerad av Elin Kling som hade fått en asgrym keps i skinn från Monki. Jag har nu köpt en likadan och gillar den verkligen. Tuff och orginell. Go Elin.

Just another manic MondayGodmorgon vänner. En regnig måndag. Kom att tänka på den här låten. Härlig liksom. Nu har jag ätit frukost och svept mitt morgonkaffe. Dags att cykla iväg till plugget och göra lite nytta. 

Hoppas ni får en underbar dag♥


IphoneJag vill verkligen ha en Iphone. Verkligen jättemycket.

Bloody Sunday
Godmorning friends. Igår hade jag och Sara en hel eftermiddag och kväll ihop. Vi käkade Sushi på stan och sen gick vi och köpte dipp, grönsaker och popcorn. Sist men inte minst hyrde vi filmen The Boat That Rocked. En annorlunda men ändå charmig film med härlig gamlagodingarmusik.

Nu tar vi en powerwalk och sen mysfrukost hos Sara. Vilken härlig start på denna söndag!


Hot a'la TopManDessa t-shirts från TopMan är asballa. Snyggt och tufft till jeans och svart stor kofta. Imorgon när jag åker till hufvudstaden kanske jag ska ta mig en titt om de finns några kvar på herravdelningen.

BZR vår/sommar 2010Härlig kollektion med ljusa och mörka färger. Vippiga kjolar, skinn, svart, vitt, enkelt, tufft. Fastnade för den svarta bikinin och skinnjackan. Hett.


Ny Blogg

Kände för att fräscha upp min blogg, men alla koder och allt pajjade. Så här ser ni nu min nya blogg, som jag genast ska sätta tänderna i. Hoppas ni fortsätter att följa med!

Love, Therese ♥

RSS 2.0