Vamos a la playaKöpte den här bikinin på KappAhl i veckan. Gillar den verkligen! Kommer att matcha med mintgröna naglar, headband och massa härliga smycken. Låt solbrännan komma!


I wanna be a hippie so fucking badpic: weheartit.com

Jag har svårt att bestämma mig vilken stil jag egentligen har, men hippie känns så in i hjärtat bra. Långt hår, headband, massa balla smycken, vin, cigaretter. Soft liv efter ett enkelt budskap: Peace, love and understanding. I wanna be a hippie, so fucking bad.  


Live your life to the fullest, wipe that tear away now from your eye
Tänker på så mycket just nu. Samtidigt som det känns som att bästa tiden är nu, kan jag inte låta bli att känna mig ledsen på något konstigt sätt. Jag är både ledsen, glad, nostalgisk, lycklig, stressad och vill bara njuta av varje dag. Vi går mot sommar och en massa roligt väntar. Jag är inne på min sista termin här i Uppsala, om en månad står jag i aulan och får min sjuksköterskebrosch, just denna dag. Som man har väntat och kämpat för att få den, men fan så läskigt det känns nu när jag väl kommit hit, att från en dag till en annan bli vuxen på ett helt nytt sätt. Jag önskar nog att tiden gick att skruva tillbaka så att jag på nytt kunde få chansen att göra om mina  underbara år här, det skulle vara värt alla tentor och bakfyllor i världen. Uppsala står kvar, och min tid här blir till fina minnen. Även fast jag kommer att lämna min älskade lilla lya och kommer hem i sommar, är jag säker på att jag flyttar hit igen någon gång. Mitt liv finns ju här nu, och många av mina närmaste vänner. Tyvärr kan man aldrig få tillbaka svunna tider, men de är alltid en del av vem du är. Hela tiden kommer nya äventyr och utmaningar, och det är bara att hänga med på färden.


RSS 2.0