The Tough Alliance
No one else can speak the words on your lips

Loove this song. Varit på en morgonpromenad med Jenny, så härligt! Dags att ta en stor kopp kaffe och ladda lite inför kvällen då det blir lite festligheter. På eftermiddagen är vi bjudna till mormor och morfar på semelfika!


My eyes are an ocean in which my dreams are reflected


Godmorgon vänner. Sitter och dricker mitt morgonkaffe och surfar runt i internets modejungel. MakeUpStore är ju något av en favorit inom sminkvärlden. Deras motto "a world of colors" stämmer verkligen. Skuggan ovan heter BUTTERFLY och är en av de allra finaste färgerna. Jag har grön/blå ögon, och lila pigment lyfter fram blå färger. Har du blå ögon förstärks alltså deras färg när du använder skuggor i lila. Superfresh!

J DAUPHIN LIONS IN THE STREET


Asgrymt armband från Nelly.


Around the worldIdag är det snöstorm, nog för att jag gillar vintern, men nu behöver vi inte mera snö. Tänker tillbaka på förra vintern vid den här tiden, då var jag i  A u s t r a l i e n.  Jag älskar att resa! Vilket är ditt drömresemål?


C a l v i n H a r r i s
No matter how long the winter is, spring is sure to follow


Vårnyheter från TopShop!

She's nothing like a girl you've ever seen beforeHittade en superfresh bild på Miranda Kerr. Är hon inte snygg så säg! Längtar till värme, strand, sol och bad. Förut så tyckte jag nog att baddräkt inte var något för mig, konstig bränna liksom. Dock tror jag att den här bilden ändrar min uppfattning om den saken. SÅ var hittar jag en sådan här? B e a c h  2 0 1 0 here I come.


Everyone is free to wear a tatoo or a piercing and you're free to find it uglyBilden ovan visar vad jag gjorde idag. Supernöjd! Ett bild på mitt eget öra kommer, var så säker..

Smile if there's anything you wantGodmorgon vänner. Några dagars ledigt väntar, så härligt! Vaknat utvilad, tvättat och städat. Nu hänger jag runt och diggar skön musik. Ska snart gå ner på stan och göra det jag bokat tid för..

Vad är era planer idag?


Tea for two?


I fredags plingade det på min dörr. Där stod en kille i min trappuppgång, Andreas, med en förpackning te. Hur gulligt är inte det? Han sa att vi studenter är kända för te- och kaffedrickande. Han är några år yngre än mig, så tummen upp för en mogen, modig och mycket charmig kille. Det är så man uppvaktar en tjej. Så killar, lyssna och lär!

Memories never dieNär jag kom hem från plugget låg ett paket i brevinkastet, det var min tischa som jag beställde från BlackBook förra veckan. Den var superfräsch och jag gillar texten!


Jag är en vampyr, jag suger och spyr

Måndag morgon. Har ätit frukost och nu sticker jag till skolan. Ha en underbar dag mina vänner!

C E A S A R S P A L A C EPretty little sparkling things


Jag älskar  r i n g a r  i alla färger, former och storlekar! Det är så snyggt att ha ringar på flera fingrar samtidigt och matcha med nagellack. Har klickat hem dessa från Cocoo. Vad tycker ni?


How wonderful life is when you're in the world


Säkert har ni alla sett Fritidsresors reklam på tv och då borde ni känna igen den här låten. Jag får en sådan underbar och härlig känsla i kroppen när jag hör den. Drömmer mig bort till sol, bad, saltvatten, vattenmelon, sand mellan tårna, doft av solkräm och Hawaiian Tropic. U n d e r b a r t  är ordet.

Yester-me, yester-you, yesterday


En trevlig kväll igår. Efter en snabbsväng på Flustrets Afterwork bikade vi hem till mig där musik och drinkar stod i fokus. Vid tio drog vi ner till  P l o c k  och G i l l e t  och sist B J. Höll på att svimma på dansgolvet när jag plötsligt såg att mitt span från gymmet var där. I got his visiting card baby..

So do youMin  s y s t e r  älskar den. Jag med.

Just hanging around
Hemma från en lugn dag i skolan. P e d a g o g i k  är rätt soft, skönt att ha det lite chill. Sitter och dricker mitt favoritte och ska sticka till Nautilus för ett pass på gymmet. Bra kombo att träna och dregla över lite killar. En fräsch har jag allt spanat in. Ikväll blir det lite festligheter med miss Frida. Lovely. Har bokat en tid till något idag, spännande..

Asnice tischa

MEMORIES PURPLE PINK

F r i e n d s. Jag är tillbaka på bloggen. Gillar det. Har klickat hem denna supersnygga t-shirt. Är den inte grym så säg. Ni hittar den här.


RSS 2.0