Rock by Absolut



Varje år lanserar ju Absolut Vodka en vinterkollektion. Förra året var fodralet gjort av härligt röda glittrande paljetter. I år är fodralet i skinn, med nitar. Om de inte slår försäljningsrekord nu är det något fel. Jag menar, hur snyggt är det inte att ta med sig denna till höstens och vinterns gnistrande fester!

Nu ska vi ner och öva på Oasia. Adrenalinet går upp..


Gloves


Snygga skinnhandskar från H&M. Så stiligt med nitarna. Rock on!

And I'm tangled up in you



Låten är liksom lite för bra, älskar den. Lyssna!
Nu väntar praktik hos Ambulansen..

Reminder




Take a step and fight for me




Bästa dagen på hela veckan. Fredag!

Kärlek till er ♥

Tom Ford


Designern Tom Ford har sedan 2004 endast designat för män. Men nu har han meddelat att han ska göra en kollektion för kvinnor. Spännande. Ford är mest känd för sitt samarbete med Gucci, och hans reklamkampanjer är minst sagt coola!

Varma fötter framför brasan





Älskar söta strumpor och sockor att värma fötterna i om hösten och vintern! Hittade dessa hos KappAhl och Lindex. Mys!

We don't care



Godmorgon vänner. Måste skynda mig till praktiken på centraloperation. Bjuder på en bild som är grym!

Runt din handled





Söta och coola armband från BagsAndFashion. Kolla in!

Ögon som glittrar, läppar som ler



Rabhi i Idol har trots allt något speciellt. Inte sant?

Take the pain killer




Jag älskar den här låten!

Batten up the hatches, here comes the cold. I can feel it creeping, it's making me old



Jag gillar min nya vita mössa mycket. Det är en Modern Urban Lifestile från Mouli. Tror det är en killmodell egentligen, men shit the same. Kolla in flera av deras supercoola plagg här.


Hot lips


Ända sedan jag bodde i USA har jag varit ett stort fan av Victoria's Secret och alla deras produkter. Jag önskar man kunde snabbflyga över Atlanten och handla med sig en massa. Tyvärr finns ingen tid till det just nu. Dessa lägglans är iallafall underbara och superbra. Dessutom är deras förpackningar alltid snygga vilket gör det extra roligt. Have a look.

You can feel it in your mind, oh you can do it all the time









Efter skolan åkte jag ner på stan för att hämta ut mitt nya visakort. Vid uttagsautomaten stod det två trevliga killar som kollade lite mot mig. Lite försiktigt frågade de om jag pratar engelska och kan rekommendera lite nattklubbar och barer i stan. Självklart! Jag älskar att prata engelska och hjälper gärna till. En av killarna hade riktig surferfrilla och grym accént. Och då kommer man ofta från Australien. Den här killen var från Noosa, ett litet ställe på Australiens östkust som har en av landets bästa surfingmöjligheter och där jag tillbringade över en vecka i januari. Ja menar, hur liten är världen. Grymt är ordet. Det fick mig att börja tänka på min backpackerresa i våras, allt jag såg och upplevde och alla underbara människor jag träffade. Ursäkta mig men, fy fan va roligt jag hade. Wanna do it all again.


There's this boy



Vill sprida lite av mina favvobloggar till er andra bloggare. Rikard är en härlig kille som alltid kommer att vara lite speciell för mig. Ni vet, vissa bara får en speciell plats i hjärtat oavsett. Iallafall, ni borde checka hans blogg och jag garanterar att ni får dra på smilbanden. Och vem vill inte göra det?

Silver baby


Nyhet från Lindex. Perfekt till hösten och vinterns alla fester och mingel. Matcha med höga svarta, en snygg kuvertväska och strasstenar så är du redo att inta dansgolvet.

Nothing you can compare to your neighborhood




Redan onsdag. Veckorna svischar fram. Precis som igår är det riktigt kyligt och blåsigt ute, men jag gillar det. Ni vet när man har varit ute och fått rosiga kinder och sen får komma in i värmen och mysa. Hittade lite nya bilder på Mischa, och som alltid ser hon grym ut. Hennes stil är personlig och så cool. Go Mischa.

Flying Pig



När jag vaknade idag trodde jag inte mina ögon. Den första snön har fallit här i Uppsala! Tyvärr ligger den inte kvar, och det är ju lite för tidigt för det också. Vi får vänta lite till. Hittade en härlig sida med massor av söta saker. Ja menar, är inte grisen för gullig! Jag är kär.

My Cup of Tea


Haft en underbar helg med min kära familj i hufvudstaden Stockholm. Vi har shoppat, ätit gott och bara kopplat av tillsammans! Nu är jag alltså tillbaka i Uppsala igen. Ska iväg till skolan snart, så har ätit frukost och dricker Chai-te. Älskar det från Friggs. Dessutom är det grönt, vilket gör det ännu lite bättre. Underbart gott, och doftar ljuvligt. Try it!

Lovely Friday



Godmorgon vänner. En härligt kylig höstmorgon. Idag blir en rolig dag! När skolan är avklarad ska jag hem och göra fikamys till min kära mamma, pappa och lillasyster som kommer och hälsar på. Sen ska vi åka till Sthlm där vi ska sova på hotell, äta hotellfrukost, shoppa och bara koppla av tillsammans. Ska bli så härligt! Ni får en grym låt att inleda denna fredag med också..

 


I'm Dreaming of A White Christmas

Jag fick ett paket i min brevlåda häromdagen. Min underbara mamma skickade en julskiva till mig. Jag älskar advent och jul och kommer alltid att göra det. Så när jag behöver piggas upp i höstmörket och vila från plugg och allt annat, tänder jag massa ljus och lyssnar. Det gör absolut inget att det bara är oktober än, för varför inte göra något som får själen att må bra? Bäst blir det såklart att dricka glögg och äta peppisar till, men det får jag lov att vänta lite med..


Glitter och glamour

product view of: Berry hairband


Bianco har inte bara snygga skor. Där finns massor av snygga väskor och accessoarer. Check'em out.

All the way from Australia


Klicka för att stänga fönstret

Kyliga höstmorgon. Ett par boots att värma fötterna i är ett måste på hösten/vintern, tyvärr har jag inga bra. Dessa supersnygga surfarboots är tillverkade i äkta ull och gjorda av EMU ända borta i lovely Australia. Ska jag slå till kanske?

Czarinna



MakeUpStores nya höstlook heter Czarinna. Inspirationen är hämtad från tsartidens Ryssland och Fabergéäggen. Grymma färger och häftiga kontraster. Torsdagen den 29/10 ska en modevisning med detta tema visas på loungebaren Oasia i Uppsala. Kommer bli en fullspäckad kväll.

Be there or be square!


Love it's a little thing we make




Cinnabon Rolls



I dag är det den 4 oktober, vilket innebär kanelbullens dag. Finns det någon härligare lukt än den av nybakta kanelbullar? Jag har valt att dela med mig av min älskade mammas goda recept, eftersom att det är det allra bästa för mig! Om man vill kan man byta ut smöret mot olja, det går precis lika bra. Receptet är för ca 45 st bullar, men jag måste alltid göra dem större. Ska det vara bullar, så ska det. Tack mamma för att du alltid är som du är. Nästa gång jag är hemma bakar vi dina goda bullar tillsammans. Jag älskar dig ♥.

Sweet As Hell


Supersöt väst från Vila.

Saturday morning who's gonna play with me?






Älskar gruppen EELS. Så skön musik. Självklart finns några av deras låtar med i The OC, vilket gör de ännu lite bättre. Så fort jag lyssnar på sån musik blir jag så himla glad. Ta mig till Kalifornien, solen, Starbuck's och dollarn. Vill. Vill.

Vantar på!




Godmorgon vänner. Ännu en kall men ack så härlig höstmorgon att gå ut till. Det är dags för vantar, mössa, sadelskydd och allt det där som hör kylan till. Hittade lite tips på söta vantar. De kommer från H&M, Lindex och Ellos.



Höstmys med vanilj

Bercato Vaniljljus<br>Från 32 kr
Jag älskar att komma in på hösten, efter en höstpromenad. Att då tända massor av ljus med vaniljdoft, dricka te och lyssna på avkopplande musik är något av det bästa som finns. Dessa ljus finns hos Produktsajten.

RSS 2.0