The Chains of Love

 


Hur snyggt och ballt är inte det här halsbandet? Kanske skitsnyggt och asballt! Verkligen. Jag & min vän Frida vill ha ett varsitt. Du hittar det och mycket mer på Chains of Love.

I r o n y




Etnoinspiration



Fransar, mönster, jordnära färger och turkost. Härliga sommarmode!


Fuck what others think & do your own thing






Flera läsare önskade ytterligare bilder på min nyinköpta skinnpaj, så här kommer några fler. Älskar den verkligen, muddarna på axlarna finns även på armbågarna vilket gör den tuffare samtidigt som den är feminin. Snygga dragkedjor i silver och perfekt krage. Det slutade med att jag invigde den igår iallafall. Är det vår så är det. Kvällen var i top-notch klass, förfesten var riktigt bra med kära återseenden av många härliga människor som jag träffar för sällan. Idag mår jag som jag förtjänar..


Saints & Mortals




Härliga fredag! Har sprungit runt nere på stan och råkade hitta en alldeles nyinkommen skinnjacka på Carlings, som påminner exakt om en sådan jag föreställt mig att jag vill ha. Så jag var bara tvungen att köpa den. Älskar den redan och önskar jag kunde ha den ikväll när vi ska ut i natten. Kunde även byta piercing i mitt öra, en glitterpärla sitter där nu..


Ha en underbar dag mina vänner ♥


Lose Control



Damn, gillar den här låten! Nu sticker jag till praktiken, idag ser ut att bli en fin dag. Solen går upp över Uppsala. Ha det underbart.


Fashions fade, style is eternal





Nude var det ja. Klänning från VILA och nailpolish från H&M.


Tomorrow In The Bottle


I came here to make you dance tonight. I don't care about my guilty pleasure for you. Shut up cause we won't stop


Saturday morning



Tidig lördagmorgon. Ska iväg till sjukhuset på praktik. Sen hem och ladda om, för i kväll är det all in i Stockholm!
Hoppas ni får en härlig helg..


He won't, won't he? Then bring me my boots.



Jag älskar kängor och boots allt mer, dessa kommer från Dr. Martens. Übercoola!

H&M garden collection




Ingen har väl missat H&M:s vårlansering Garden. Härliga plagg som man bara vill använda nu med en gång!


Chiquita Smoothies


Fick i veckan hem dessa vantar som jag vann i en tävling hos den här tjejen. Kolla in hennes grymma blogg!

In the summertime, when the weather is high



Godmorgon vänner! Den här sången får mig att tänka på sommar, solsken och grillkvällar med de jag älskar mest i hela världen. Blir så glad av den.


Hello Monday, Hello You


Style by TopShop.

Jared Leto





Har kommit på att jag är svag för Jared Leto. Skönare kille får man leta efter. Ett stort plus är att han kan sjunga och lira gitarr i sitt band 30 seconds to Mars och samtidigt spela filmroller. Hans ögon drunkar man i och dessutom glider han runt i skinnjacka, vilket är bland det absolut sexigaste en kille kan bära, enligt mig.


Brand new baby





Bikini från H&M och sjal från Lindex.


You have brains in your head. You have feet in your shoes




Vilken underbar dag att vakna till. Man blir så lycklig av asfalt! Någon mer än jag som diggar Converse? Ja, som jag trodde då. Deras hemsida är full av godingar, I want'em ALL.


You've got the sweetest ass in the world



Godmorgon vänner. Fredag + vårväder = topnotch! Hittade en supersöt bikini bland H&M:s nyheter.


Your future is so bright you gotta wear shades




I vår och sommar ser ni mig med dessa glajjor. Från BikBok och MQ.

AVANT GARDE


Style by Monki


Fuck what others think


These boots are made for walking


Hoppas helgen varit toppen gullungar. Det har min varit! Jag och Frida haffade dessa boots på Scorett igår. Jag tänker matcha med tights, vit tischa och coola accessoarer. Grunge, rock och streetstyle. Tror det blir nice! Efter skoköpet hade vi en underbar kväll med vin, musik och dans i Uppsalanatten.


Escada Marine Groove


Nu har Escadas sommardoft landat i butiken. Som alla deras dofter är den söt och somrig, men ack så underbar. Tänk solbränna och sommarnatt så är du rätt! Den köper jag på flyget till London..


Stereo Love



Tänker på en härlig sommardag i Medelhavet. Love.


For someone who likes tattoos, the most precious thing is bare skin




Solen skiner över ett vackert Uppsala, så härligt! Tänk att solsken kan göra oss så glada. Egentligen är det inte mycket att begära. Sitter och äter frukost, sen ska jag iväg och möta min uppsatskompanjon. Vi ska läsa vetenskapliga artiklar på ett fik idag. Mysigt. Ha det underbart så länge!


Organic Cotton On


Randigt tycks aldrig gå ur modet, och jag gillar det skarpt. Förknippar det med vår och lättare plagg. Precis det vi längtar så mycket efter just nu! Du hittar den här.


Just another manic Monday




Hej vänner. Sorry för dålig update, men jag har varit i Göteborg över helgen. Igår åkte jag tåg hela dagen och kom hem efter tolv sliten och trött. Helgen var dock mycket trevlig! Reunion med ett killgäng jag hängde med i Australien förra vintern. Det blev a walk down memoryline, mat, förfest och utgång på Avenyn. Är verkligen i Göteborg alldeles för sällan, tycker verkligen om staden. Räkna med fler besök inom kort. Nu har jag ätit frukost och måste sticka iväg till plugget..


RSS 2.0